Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

STAMOS CARS
Συνεργείο αυτοκινήτων στο ΒόλοΑ Ν Α Β Α Θ Μ Ι Σ Η   Ε Γ Κ Ε Φ Α Λ Ο Υ

 

Με την αναβάθμιση του εγκεφάλου, ουσιαστικά “ελευθερωνουμε” την κομμένη από το εργοστασιο ιπποδυναμη. Με κυριο στοχο την αξιοπιστια και οδηγηκοτητα του αυτοκινητου σε ατμοσφαιρικα αυτοκινητα πετυχαινουμε μια αυξηση του 10-15% και εως και 70% σε υπερτροφοδοτουμενους turbo κινητηρες.
Αναλογα την τεχνολογια του εκαστοτε εγκεφαλου, καποιοι απατουν ανοιγμα και αλλαγη του εργοστασιακου chip που περιεχει την χαρτογραφηση και καποιοι μπορουν να προγραμματιστουν απο την διαγνωστικη θυρα του αυτοκινητου χωρις να πειραχτει ουτε μια βιδα στο αμαξι.

 

Τα πλεονεκτήματα που εμφανίζονται μετά την αναβάθμιση εγκεφάλου:

 

Δύναμη και ροπή σε όλο το φάσμα της λειτουργείας του μοτέρ.
Καλύτερη επιτάχυνση και τελική ταχύτητα.
Μείωση κατανάλωσης σε καθημερινή ήρεμη οδήγηση και στο ταξίδι
Πιο άνετη και ξεκούραστη λειτουργία του αυτοκινήτου.
Μετά την αναβάθμιση δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την έκδοση κάρτας καυσαερίων στο ΚΤΕΟ.
Δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση στην μακροζωία του κινητήρα.
Υπάρχει πάντα η δυνατότητα του πριν και μετά μέτρηση της ιπποδύναμης του αυτοκινήτου στο ιδιόκτητο δυναμόμετρο που διαθέτουμε

 

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά με το συνεργείο STAMOS, για service, έλεγχο, προσφορά επισκευής Mercedes ή ότι άλλο χρειάζεστε σχετικά με το αυτοκίνητό σας. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και από κοντά.

 

 

Επισκεφθείτε μας στο συνεργείο μας στο Βόλο και εξασφαλίστε ορθή διάγνωση και άριστες εργασίες επισκευής για το αυτοκίνητό σας στις πλέον προνομιακές τιμές.


Σας περιμένουμε!