Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

STAMOS CARS
Συνεργείο αυτοκινήτων στο ΒόλοΤ Ο  Σ Υ Ν Ε Ρ Γ Ε Ι Ο

Στο πλήρες εξοπλισμένο συνεργείο μας βρίσκονται όλα τα τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά εργαλεία ώστε να εντοπιστούν όλες οι βλάβες και δυσλειτουργίες που μπορεί να έχει ένα όχημα.
Η πολυετής πείρα μας, καθώς και η συνεχής κατάρτιση στις νέες τεχνολογίες και εξελίξεις στο αντικείμενο, εγγυούνται την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων και βλαβών σε κάθε τύπο αυτοκινήτου.

 

Με γνώμονα τις δίκες σας ανάγκες αλλά και την τρέχουσα οικονομική συγκυρία παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε προσιτές τιμές.ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ

Ρομπότ λέιζερ

Το ηλεκτρολογείο Stamos με έδρα το Βόλο διαθέτει πάντα τα τελευταία διαγνωστικά μηχανήματα. Το ρομπότ λέιζερ φτάνει εκεί που δεν μπορεί το ανθρώπινο χέρι & επισκευάζει αυτό που θα ήταν αδύνατον με κάθε άλλο μέσο.

Το μηχάνημα λέιζερ έχει την ικανότητα να ανακατασκευάζει ή επισκευάζει τον εγκέφαλο του κινητήρα.

(στο μενού "Βίντεο" μπορείτε να δείτε τον τρόπο λειτουργίας τον μηχανημάτων μας)


 


 

Δυναμόμετρο MAHA- Το μοναδικό στη Θεσσαλία!
Ένα από τα πιο αξιόπιστα δυναμόμετρα της αγοράς! Είναι τοποθετημένο σε ειδικό χώρο στο ηλεκτρολογείο μας στο Βόλο & μπορεί να κάνει μετρήσεις σε αυτοκίνητα εμπρόσθιας, πίσω κίνησης καθώς και σε αυτοκίνητα με 4τροχη κίνηση.

Διατίθεται για απλές  μετρήσεις ισχύος αλλά και για προγραμματισμό, fine tuning και ειδικές μετρήσεις και ελέγχους πάνω στο αυτοκίνητο.
Μετράει την δύναμη του κινητήρα, τα άλογα, την επιτάχυνση

 

Τα αποτελέσματα των μετρήσεων είναι ακριβή και αξιόπιστα.

(στο μενού "Βίντεο" μπορείτε να δείτε τον τρόπο λειτουργίας τον μηχανημάτων μας)

 

 


Εγγυημένη εργασία  Προσιτές τιμές  Άμεση εξυπηρέτηση